Creare site de prezentare, modele optimizate pentru telefonul mobil

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact

Site de prezentare

Thumbnail macheta conect Thumbnail macheta video Thumbnail macheta Stoma Fairy Thumbnail macheta HandyMan Thumbnail macheta SportClub
Creare site: cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge online - creeaza CONT DEMO GRATUIT pentru site de prezentare
realizare site: zero lei plata lunara 10 E domeniu web la alegere incluspromovare standard - 15E/luna promovare avansata - 50 E/luna la alegere oricare dintre ele
Descrierea serviciilor si portofoliu Vedeti modelele
Va rugam sa ne scrieti ce tip de website va intereseaza
Nume Email Telefon
(optional)
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Creare site ieftin: site de prezentare

Buna ziua. Cream site-uri de prezentare pentru orice domeniu de activitate si pentru orice firma sau persoana fizica din Romania. Avand in vedere faptul ca aproape 70% dintre persoanele cu varste intre 16 si 74 de ani din Romania, echivalentul a 10,6 milioane de utilizatori, au folosit internetul, in 2016 (date inregistrare de un studiu al Institului National de Statistica), putem spune ca este foarte util pentru o firma sa isi prezinte serviciile prin intermediul unui site de prezentare.

O parte din modelele de website-uri pe care le oferim sunt optimizate pentru a se afisa foarte bine pe telefonul mobil. De asemeanea, aceste site-uri dispun de panou de administrare prin care pot fi adaugate pagini, modificate texte si adaugate poze.

Va punem la dispozitie doua metode de plata: anuala sau lunara. La cea anuala preturile pornesc de la 4.8 E pe luna (TVA inclus) si daca doriti si domeniu se adauga tariful de 1.6 E pe luna (TVA inclus). Cea lunara presupune un cost de 10 E pe luna(TVA si domeniu incluse).

Resurse web la data de 18.01.2019:
https://www.agerpres.ro/economie/2016/12/05/ins-romania-are-10-6-milioane-utilizatori-de-internet-cu-varste-intre-16-si-74-de-ani-in-2016-10-46-46
Portofoliu
Click pentru a vedea site-ul

4 Wow Sports Vedeti site-ul

SC 4 Wow Sports SRL pune la dispozitia persoanelor ce viziteaza statiunea Slanic Moldova echipamente sportive cum ar fi: hoverboard, karthoverboard, echipamente schi complet sau individual, schiuri, clapari, bete, casca si echipament snowboard complet sau individual, placa snoawboard si boots.

Pe acest site se afla un formular de inchiriere online prin care vizitatorii pot solicita pe ce perioada doresc sa inchirieze un echipament si sa mentioneze ora la care vor ridica echipamentul. Astfel, la orice ora se pot face rezervari, in cazul in care vizitatorul ajunge pe site la o ora la care nu se poate suna.

Recenzie din partea clientei in ceea ce priveste crearea site-ului:
O echipa serioasa care sunt interesati sa ofere cele mai bune servicii, interesati de afacerea pe care o desfasori astfel incat sa poata sa faca cea mai buna prezentare, finalizarea site-ului a durat f putin, f multumita de site-ul creat, preturile au fost cele mai bune de pe piata, promptitudine, sprijin tehnic......recomand.

Click pentru a vedea site-ul

Casa Harghita Vedeti site-ul

Pensiunea Casa Harghita este situata in Satul de Vacanta la intrarea in statiunea Mamaia. Pe acest site este implementat un tur virtual al pensiunii si de asemenea puteti vedea o galerie de tip slider.
Click pentru a vedea site-ul

Mda Romtrade Vedeti site-ul

SC Mda Romtrade SRL este o firma din orasul Urziceni ce ofera servicii pentru telecomunicatii. Site-ul este de tip scroll down,toate informatiile fiind afisate pe o singura pagina. Este un design diferit de cel obisnuit si este potrivit in general pentru site-uri mai mici, cu un volum mai mic de informatii.


exploreaza / Site de prezentare -