exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact

Site de prezentare

Creare site web: cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge online - creeaza CONT DEMO GRATUIT in doar 2 minute realizare site: zero lei plata lunara 10 E domeniu web la alegere incluspromovare standard - 10E/luna promovare avansata - 50 E/luna la alegere oricare dintre ele
Va rugam sa ne scrieti ce tip de website va intereseaza
Nume Email Telefon
(optional)
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Creare site web: site-uri de prezentare si magazin online

Buna ziua. Cream site-uri de prezentare pentru orice domeniu de activitate si pentru orice firma sau persoana fizica din Romania. Avand in vedere faptul ca aproape 70% dintre persoanele cu varste intre 16 si 74 de ani din Romania, echivalentul a 10,6 milioane de utilizatori, au folosit internetul, in 2016 (date inregistrare de un studiu al Institului National de Statistica), putem spune ca este foarte util pentru o firma sa isi prezinte serviciile prin intermediul unui site de prezentare.

O parte din modelele de website-uri pe care le oferim sunt optimizate pentru a se afisa foarte bine pe telefonul mobil. De asemeanea, aceste site-uri dispun de panou de administrare prin care pot fi adaugate pagini, modificate texte si adaugate poze.

Va punem la dispozitie doua metode de plata: anuala sau lunara. La cea anuala preturile pornesc de la 4.8 E pe luna (TVA inclus) si daca doriti si domeniu se adauga tariful de 1.6 E pe luna (TVA inclus). Cea lunara presupune un cost de 10 E pe luna(TVA si domeniu incluse).

Resurse web la data de 18.01.2019:
https://www.agerpres.ro/economie/2016/12/05/ins-romania-are-10-6-milioane-utilizatori-de-internet-cu-varste-intre-16-si-74-de-ani-in-2016-10-46-46

exploreaza / Site de prezentare -
exploreaza / Site de prezentare -