Imagini, poze desktop, wallpapere si poze diverse

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact

Poze pentru desktop, wallpaper, imagini ce pot fi folosite comercial fara a fi necesara specificarea autorului

Va rugam sa ne dati un LIKE pe facebook
Puteti cauta si descarca poze gratuite dand click pe "click pentru cautare" din partea stanga a paginii. Regulile de folosire ale pozelor le gasiti mai jos.

1. Imagini ce pot fi cautate cu pixabay api 2. Imagini de fundal oferite de webcsoft 3. Imagini ce pot fi cautate cu pexels api
1. Imagini ce pot fi cautate cu pixabay api
Imaginile pe care le puteti gasi in api-ul pixabay pe care l-am implementat pe site-ul nostru pot fi folosite respectand licenta pixabay(va prezentam un rezumat al ei). Licenta integrala o puteti citi in limba engleza aici.

Puteti folosi toate imaginile si videoclipurile publicate pe Pixabay in mod gratuit(exceptie facand ce este scris mai jos). Le puteti folosi in scop comercial sau necomercial, intr-o forma modificata sau nemodificata. Nu trebuie sa cereti permisiunea sau sa oferiti credit autorului imaginii sau Pixabay, desi este apreciat acest lucru cand este posibil.

Ce nu este permis?
 • Nu redistribuiti imaginile sau videoclipurile pe alte platforme de poze sau wallpaper.
 • Persoanele ce pot fi identificate nu trebuie sa apara intr-un mod care este ofensator.
 • Nu sugerati sustinerea produsului dumneavoastra de catre autorul imaginii sau a persoanelor din imagini sau a brand-urilor ce apar in poze.
 • Nu vindeti copii ale imaginilor sau video-urilor, ex. nu o vindeti ca poza pe un site ce se ocupa cu vanzarea de poze, ca poster, versiune imprimata sau pe un produs, fara sa o modificati in mod consistent.


Brand-uri, produse si persoane in imagini si video-uri
Va rugam sa retineti ca unele lucruri, obiecte sau persoane ce apar in poze sau video-uri pot avea alte drepturi cum ar fi copyright sau marca ce necesita consimtamant sau o licenta de la o terta parte.


Prin intermediul acestui api aveti acces la poze oferite de pixabay, un numar foarte mare de poze(sute de mii). Daca aveti nevoie de imagini pentru desktop, sau daca doriti sa includeti poze in site-ul dumneavoastra, puteti gasi poze gratuite de dimensiuni mari ce se potrivesc foarte bine pentru aceste scopuri.
Click pentru cautare
2. Imagini de fundal oferite de webcsoft
Permisiuni
Pozele sunt gratuite si pot fi folosite in mod necomercial sau comercial. Nu este necesar sa ne creditati, sa puneti link catre site-ul nostru, ci doar daca doriti. Puteti modifica pozele.

Ce nu este permis?
Sa postati pozele pe alte site-uri cu poze gratuite sau platite fara sa le modificati semnificativ.
Sa sugerati ca firma noastra sustine produsele dumneavoastra.

3. Imagini ce pot fi cautate cu pexels api
Permisiuni
Toate pozele de pe site-ul pexels sau gasite prin intermediul api-ului pexels sunt gratuite pentru uz comercial sau necomercial. Creditarea autorului sau pexels nu este necesara dar este apreciata. Puteti modifica pozele. Fiti creativ/a si editati pozele cum doriti.

Ce nu este permis?
 • Persoanele ce pot fi identificate nu trebuie sa apara intr-un mod ce i-ar putea ofensa.
 • Nu vindeti copii nealterate a vreunei poze, ex:nu o vindeti ca poza pe un site, poster, material imprimat sau sa apara pe un produs fara sa o modificati.
 • Nu sugerati sustinerea produsului dumneavoastra de catre persoanele din imagini sau a brand-urilor ce apar in poze.
 • Nu redistribuiti sau vindeti pozele pe alte site-uri sau pe platforme cu imagini de fundal.
Ca si in cazul imaginilor oferite de pixabay, si pozele gasite prin intermediul api-ului pexels sunt potrivite ca wallpaper pentru desktop deoarece sunt de dimensiune mare.

Imaginile ce pot fi gasite prin aceste api-uri acopera o gama foarte larga de preferinte: peisaje de iarna sau din alte anotimpuri, poze cu flori, poze desktop, imagini pentru diferite sarbatori din an, poze cu masini, imagini amuzante, poze din domeniul tehnologiei si din multe alte domenii.

Data publicarii articolului 09.01.2019

Cuvinte cheie:
 • imagini desktop
 • poze wallpaper
 • descarca poze
 • desktop wallpaper
 • poze desktop
 • poze diverse