Tenis

Va asteptam la tenis. Daca nu stiti sa jucati puteti apela la instructorii nostrii. O ora de instructie costa 20 de lei in plus fata de tariful de inchiriere a terenului.

Fotbal

Avem 3 terenuri de fotbal cu gazon sintetic, din care 2 sunt acoperite si se poate juca si in timpul iernii. De luni pana vineri , pana in ora 16 tariful de inchiriere pentru un teren este de 50 de lei pe ora iar in rest tariful este de 70 de lei pe ora.

Sala de forta

Sala de forta este echipata cu aparate moderne. Instructorii nostri va vor ajuta pentru a va face un plan de exercitii in functie de obiectivele pe care vi le propuneti.

Galerie

Va invitam sa vedeti cateva poze cu terenurile de sport si sala de forta. Va asteptam la noi!Abonamente

Va prezentam tipurile de abonamente pe care le oferim:

Abonament Standard Tenis

Abonamentul standard pentru terenul de tenis include 8 ore pe luna pe care le puteti consuma dupa cum vreti, dupa cum va faceti dumneavoastra programul. Acest abonament este la pretul de 160 de lei.

Abonament Standard Fotbal

Abonamentul standard pentru terenul de fotbal include 8 ore pe luna pe care le puteti consuma dupa cum vreti, dupa cum va faceti dumneavoastra programul. Abonamentul presupune ca terenul de fotbal este inchiriat pentru un joc de fotbal ce implica mai multe persoane. Acest abonament este la pretul de 400 de lei.

Abonament sala de forta

Abonamentul standard pentru sala de forta include 15 ore pe luna pe care le puteti consuma dupa cum doriti in functie de programul dumneavoastra. Sala noastra este echipata cu multe aparate noi. Pretul abonamentului este de 200 de lei.

contact

Va rugam completati codul
cod nou
Send Message