exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact

exploreaza

Thumbnail macheta conect Thumbnail macheta video Thumbnail macheta Stoma Fairy Thumbnail macheta HandyMan Thumbnail macheta SportClub
Creare site: cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge online - creeaza CONT DEMO GRATUIT pentru site de prezentare
realizare site: zero lei noi cream site-ul de la 4.8 E / luna (plata anuala) optional domeniu .ro 1.6 E / luna suport tehnic gratuit demo gratuit: il putem crea noi iti poti administra singur site-ul gazduire web inclusa in pret
Va rugam sa ne scrieti ce tip de website va intereseaza
Nume Email Telefon
(optional)
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Creare site ieftin: site de prezentare si magazin online

Suntem o firma de web design din Constanta si punem la dispozitie firmelor din toata tara un serviciu de inchiriere de website-uri, o metoda de colaborare prin care firmelor nu li se cere sa plateasca o suma mare deodata pentru un site. Nu exista un cost de creare a site-ului ci un abonament. Pentru unele firme, acest aspect credem noi ca este avantajos.

Preturi pentru creare site de prezentare

Preturile pornesc de la 6.4 euro pe luna (tva inclus; la plata pe un an pentru pachetul minim cu spatiu de stocare de 500 de mb) pentru site de prezentare, pret ce include si plata pentru domeniu si gazduirea. Puteti opta si pentru un abonament cu plata lunara (perioada minima pe care se face abonamentul este de 2 luni). Acesta costa 10 euro pe luna iar spatiul de stocare este de 1 GB ( gazduirea, domeniul si tva sunt incluse in pret); prima plata este pe 2 luni iar apoi se poate plati lunar. Puteti vedea toate tipurile de abonament dand click aici.

Mod de lucru

Crearea site-ului web se face prin modificarea textelor si pozelor (de acest aspect ne ocupam noi) din o gama variata de modele; le puteti vedea daca intrati in sectiunea modele de website. Unele machete sunt responsive, adica se afiseaza bine indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate. Site-urile au panou de administrare prin care pot fi create noi pagini, pot fi modificate textele si pozele si pot fi create adrese de email. Daca la un moment dat doriti sa alegeti o alta macheta decat cea pe care ati ales-o acest lucru este posibil iar costul este de doar 10 euro (tva inclus). Desi suntem din Constanta, putem colabora in ceea ce priveste crearea unui site web cu firme din orice oras prin intermediul emailului si prin telefon. Dumneavoastra trebuie sa ne oferiti textele ce descriu serviciile firmei iar pozele pot veni fie de la dumneavoastra fie le putem oferi noi.

Incercati acum cu un cont demo gratuit

Daca doriti sa testati cum ar arata site-ul dumneavoastra, puteti crea un cont demo in mod gratuit. Veti primi pe mail datele de acces. Astfel puteti adauga texte si poze pe oricare din modelele de site pe care le avem. Veti vedea si cum functioneaza panoul de administrare. Dati click aici daca doriti sa creati un cont demo. Daca aveti nevoie de ajutor ne puteti suna la 0768198993 (doar de luni pana vineri) sau sa scrieti un mesaj prin formularul de contact.

Nou: creare magazin online

Am dezvoltat si un model de magazin online ce permite introducerea a maxim 1500 de produse, dispune de filtre de cautare, cos de cumparaturi, panou de administrare ce include modul de facturare, editare a paginilor si pozelor, adaugare de produse, statistici ale vizitatorilor. Sistemul de plata folosit este cel ramburs dar daca doriti putem introduce si plata cu cardul. Abonamentul pentru magazin online spunem noi ca este ieftin, costa 15 euro /luna (tva inclus); prima plata se face pe 2 luni, apoi se poate plati lunar. Tariful include domeniul web si certificatul ssl iar spatiul de stocare este de 2GB.

Promovarea site-ului - pret promovare site si descrierea metodelor de promovare

pagini cu anunturi pentru promovare

Dupa ce serviciul de creare site web a fost finalizat, urmatoarea etapa care este necesara in cele mai multe cazuri este promovarea. Pentru a avea multi vizitatori pe site, o solutie este reprezentata de pozitionarea pe primele pagini in motorul de cautare google. Bineinteles, pozitionarea pe prima pagina este de dorit, la cuvinte cu un numar mare de cautari ce au legatura cu domeniul dumneavoastra de activitate. Insa nu va putem garanta pozitionarea pe prima pagina prin optimizarea seo. Daca doriti, puteti opta pentru promovare platita. Unul din tipurile de promovare pe care le oferim va afiseaza pe prima pagina in google la cuvinte cheie cautate din domeniul dumneavoastra de activitate. Va punem la dispozitie doua posibilitati de promovare:

1. Google adwords

Website-ul va aparea pe prima pagina google la cuvinte cheie ce descriu activitatea dumneavoastra. Vom alege acele cuvinte care au numarul cel mai mare de cautari. Acest tip de promovare va aduce aproximativ 70 - 150 de vizitatori la un cost de 50 de euro (tva inclus). Numarul posibil de vizitatori difera in functie de concurenta care exista pentru acele cuvinte cheie la care stabilim sa apara website-ul in google. Se plateste doar cand se da click pe anuntul dumneavoastra. Cu cat sunt mai multe persoane care isi fac reclama la un anumit cuvant cheie, cu atat tariful per click la acel cuvant cheie este mai mare deoarece numarul de anunturi care se afiseaza este limitat. Daca doriti, putem crea si doua sau mai multe astfel de campanii intr-o singura luna, depinde de bugetul pe care doriti sa il alocati si de cati vizitatori doriti sa aveti. Avantajul unei astfel de campanii este ca exista un grad de interes mare al vizitatorilor in ceea ce priveste serviciile pe care le oferiti pentru ca ei insisi au avut initiativa de a le cauta.

2. Google display network

Acest tip de campanie functioneaza in felul urmator: o reclama cu link catre site-ul dumneavoastra este afisata pe mai multe site-uri partenere google care sunt apropiate ca tema de domeniul dumneavoastra de activitate sau ai carui vizitatori ar putea fi interesati si de serviciile pe care le oferiti. Reclama mai este afisata si vizitatorilor de pe aceste site-uri care au cautat in trecut in motorul de cautare google cuvinte ce au legatura cu domeniul in care activati. Costul unei campanii google display network este de 15 euro (tva inclus) si va aduce aproximativ 150 - 200 de vizitatori. Si in acest caz, daca doriti, putem crea mai multe campanii de acest fel intr-o singura luna daca doriti sa aveti mai multi vizitatori.

Cuvinte cheie
 • creare site web constanta
 • pret site magazin online
 • web design constanta
 • pret website
 • servicii web design
 • creare magazin online ieftin
 • site web pret
 • promovare website
 • pret creare site
 • creare site ieftin
 • creare site de prezentare

data publicarii: 20.11.2018
modificat la data: 11.05.2019
autor:

exploreaza -