Adresa

Str. Stefan cel Mare nr 245

Luni - Duminica 08:00 - 21:00

Contact

 0753593512 / 0753593512 

Servicii Consultatie la domiciliu

Daca din anumite motive nu puteti veni la cabinet vin eu la dumneavoastra. Programul de vizite la domiciliu este de luni pana vineri intre orele 14:00 si 17:00 si consultatia va costa 30 de lei.

Tratamente naturiste

Pe langa specializare de medic de familie sunt specializat si in tratarea bolilor prin medicamente naturiste. Acestea sunt de preferat in anumite cazuri si in cele mai multe cazuri, spre deosebire de medicamentele alopate, nu au efecte secundare de luat in seama.

EKG gratuit si testarea gratuita a glicemiei

 Electrocardiograma (EKG) inregistreaza activitatea electrica a inimiii, afisand modul in care circula curentii electrici prin muschi. Astfel, medicul capata informatii asupra modului in care se contracta inima, ritmicitatea, frecventa si normalitatea batailor acesteia.

Majoritatea bolilor de inima modifica aspectul ECK, aratand daca pacientul are:

  • Aritmii
  • Infarct
  • Hipertrofie (adica o inima marita): in principiu se vede faptul ca toate derivatiile inregistreaza impulsuri electrice mai ample.

Sursa: http://www.cardioclinic.ro/ceesteekg

Consulatatii obisnuite dar si preventive

De fiecare data cand apare o problema de sanatate este binenteles obisnuit sa se apeleze la medicul de familie pentru a primi o trimitere catre medicul care este specializat in tratamentul afectiunii de care suferiti. Insa, chiar daca va simtiti bine, eu va astept la consultatie cat de des doriti, recomand o data la 2 luni, pentru o scurta discutie despre starea dumneavoastra de sanatate si ce mai puteti face pentru a va feri de eventuale boli.