Website-uri spre inchiriere la un pret foarte accesibil

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Website-uri spre inchiriere la un pret foarte accesibil

Inchirierea unui website - descrierea serviciilor webcsoftInchirierea unui website

Buna ziua. Am sa va descriu pe scurt serviciile pe care vi le oferim. Firma noastra ofera website-uri spre inchiriere, acest lucru fiind un avantaj pentru clientii nostri deoarece nu mai este necesar sa achite deodata o suma mare pentru creare unui website. Pachetul minim de inchiriere este 4.8 euro pe luna cu TVA inclus iar plata se face pe o perioada de minim un an. Daca nu aveti domeniu, mai este necesara achitarea a inca 1.6 euro lunar si pentru acesta. 

Asadar, cum procedam daca doriti un website?

Va puteti alege una din machetele pe care le gasiti ordonate pe domenii de activitate de pe prima pagina a websiteului nostru. Daca nu aveti poze care sa se potriveasca websiteului dumneavoastra, va putem gasi noi, de obicei in mod gratuit. Website-urile care le oferim clientilor nostri dispun si de un panou de administrare prin care pot fi modificate textele si pozele. Daca doriti, inainte de a va configura noi un website, puteti testa cum functioneaza panoul de administrare al unei machete de website care va place creandu-va un cont demo prin accesarea din meniul de sus al linkului "incearca acum" .

Acestea fiind zise, daca doriti sa va configuram un website nu ezitati sa ne contactati sau daca doriti doar sa testati un website accesati linkul de care v-am amintit mai sus.

 Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website