Website maker simplu si rapid

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Website maker simplu si rapid

Website makerEditeaza un website

Modele de website

Dati click aici pentru a vedea modelele de website

Putem spune ca va punem la dispozitie un website maker in sensul ca pornind de la o macheta gata facuta, dumneavoastra puteti edita un website cu textele si pozele pe care le doriti. Toate machetele care constituie punctul de plecare pentru website-ul dumneavoastra le puteti vedea in sectiunea modele de website . Daca va place una din machete, si doriti sa va faceti abonament, dati click pe butonul comanda din dreptul machetei alese. Sub butonul de comanda veti observa la unele machete ca scrie "optimizat pentru telefonul mobil", ceea ce inseamna ca macheta este responsive, adica se afiseaza bine indiferent de dispozitivul de pe care este accesata.

Avand in vedere ca la jumatatea anului 2016, conform datelor statistice ale ANCOM privind piata de comunicatii electronice din Romania internetul mobil de banda larga inregistra 14,8 milioane conexiuni este recomandat sa alegeti o macheta optimizata si pentru telefonul mobil. Prin intermediul acestui website builder puteti edita site-ul dupa propriile preferinte si va puteti familiariza cu panoul de administrare.Daca vreti, ne vom ocupa noi de editarea website-ului, de alegerea unor poze,  dar trebuie sa ne furnizati textele pentru fiecare pagina. Daca insa doriti doar sa testati o macheta si panoul sau de administrare puteti sa va creati un cont demo. Pentru a gasi poze potrivite website-ului dumneavoastra puteti folosi site-ul pixabay.com, site ce ofera poze gratuite ce pot fi folosite si in mod comercial. Daca dupa aceea va hotarati sa va faceti abonament, noi vom prelua macheta pe care ati editat-o in website maker si o publicam pe internet dupa ce alegeti si un nume de domeniu.

 

Cum imi fac un cont demo?


Intrati in sectiunea incearca acum si completati formularul pentru a va crea un cont demo. Veti primi pe mail userul si parola astfel incat sa puteti accesa contul demo si sa faceti modificarile pe care le doriti machetei alese.  Website maker-ul functioneaza foarte simplu, din panoul de administrare puteti face modificari de texte si poze si de asemenea puteti crea si noi pagini. Este recomandat sa creati multe pagini si fiecare pagina sa aiba mult text. Studiile au aratat ca paginile cu continut mai mult se afiseaza mai sus in rezultatele google. Intr-un articol pe care l-am citit se spunea ca este bine ca o pagina de website sa aiba minim 1000 de cuvinte. Iar daca aveti mai multe pagini, atunci veti acoperi mai multe subiecte si veti fi afisat in google la mai multe cuvinte cheie. Editorul de text este complex, puteti modifica culoarea, dimensiunea textului, puteti crea tabele, puteti insera video-uri si poze si multe altele.

Crearea contului demo este gratuita si puteti testa si modifica website-ul timp de 14 zile iar dupa aceea daca doriti puteti alege un abonament. Dupa ce website-ul editat de dumneavoastra este gata si daca doriti sa va faceti abonament,trebuie sa va alegeti un nume de domeniu, in cazul in care nu aveti deja unul cumparat. Va vom oferi consultanta daca doriti in aceasta privinta, pentru a insera in numele de domeniu anumite cuvinte cheie care sunt cautate in motorul de cautare google. Dupa aceea vom publica site-ul pe internet cu numele de domeniu ales de dumneavoastra.
Apoi, din panoul de administrare, puteti crea una sau mai multe adrese de email personalizate. Tot in panoul de administrare aveti afisate statistici ce privesc numarul de vizitatori ai site-ului si cand accesati pagina contact puteti modifica locatia hartii.

Preturile pentru abonament pornesc de la 4.8 euro pe luna(pachetul minim) iar daca nu aveti domeniu se mai adauga inca 1.6 euro pe luna pentru acesta.

Mai avem si alte pachete ce ofera mai mult spatiu pe disc in cazul in care aveti multe poze pe site si de asemenea doriti sa pastrati toate mailurile mai vechi. Toate pachetele le puteti vedea aici .

Speram sa va placa website maker-ul. Daca intampinati dificultati nu ezitati sa ne contactati.

Mult succes!


Publicat la data

Cuvinte cheie:
  • website maker
  • demo website


Resurse web la data 12.07.2018
https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21345262-internetul-mobil-jumatatea-lui-2016-mai-mult-sfert-reprezinta-conexiuni-4g-iar-traficul-mediu-lunar-per-conexiune-aproape-dublat.htm#self

https://unamo.com/blog/seo/rank-your-brand-new-website-on-googleTot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website