Web design in Romania - site de la 6.4 euro pe luna

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Web design in Romania - site de la 6.4 euro pe luna

Websiteuri de inchiriatWeb design in Romania

 Buna ziua. Suntem o firma de web design din Constanta ce oferim spre inchiriere website-uri pentru orice firma din Romania din orice domeniu de activitate la un pret mic, si anume 6.4 euro pe luna, pret ce include si plata pentru numele de domeniu. Avem mai multe tipuri de abonamente cu spatiu alocat diferit in functie de necesitati, adica de cat de mare este site-ul si cat spatiu doriti sa aveti pentru adresa sau adresele de email. Daca de exemplu nu doriti sa stergeti emailurile mai vechi si doriti sa le pastrati este posibil sa fie necesar un alt pachet decat cel minim. Daca nu sunteti din orasul Constanta acest lucru nu este un impediment, putem colabora foarte usor prin telefon si email.


Website-urile au un panou de administrare prin care puteti schimba textele si pozele . Un alt avantaj este ca puteti crea foarte multe pagini pe website daca doriti, tot prin panoul de administrare. De asemenea va puteti crea mai multe adrese de email personalizate in limita spatiului disponibil oferit de abonamentul pe care l-ati ales. Plata se face pe minim un an si macheta de website o puteti schimba gratuit in momentul expirarii abonamentului daca faceti un nou abonament.


Firma noastra de web design va ofera suport tehnic atat la instalarea initiala a website-ului cat si pe toate durata abonamentului. Daca intampinati dificultati in folosirea panoului de administrare nu ezitati sa ne contactati. Puteti sa vedeti modelele noastre de website dand click aici. Un nou termen folosit in web design este acela de "responsive", ceea ce inseamna ca site-ul se afiseaza bine indiferent de rezolutia ecranului sau de dispozitivul de pe care este accesat websiteul. Unele din machetele noastre sunt responsive, si veti vedea in dreptul lor in sectiunea modele de website ca scrie ca sunt optimizate pentru telefonul mobil. Oferim asadar servicii de web design in Constanta si de la distanta in orice oras al Romaniei, la un pret mic, o parte din machete sunt responsive si puteti crea foarte multe pagini pe site sau daca doriti le cream noi pentru dumneavoastra. Daca doriti sa colaboram puteti sa ne contactati la telefon 0768198993 sau puteti sa accesati pagina "modele de website" si sa apasati butonul "Comanda".


data publicarii articolului:
autor:

Cuvinte cheie:
  • web design Romania


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website