Site-uri cu imagini gratuite, imagini de fundal gratis

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Site-uri cu imagini gratuite, imagini de fundal gratis

Poze gratisImagini de fundal gratis

Va rugam sa ne dati un LIKE pe facebook
Pe site-ul nostru puteti gasi poze de fundal, imagini gratuite ce pot fi folosite in mod comercial fara a fi nevoie sa creditati autorul. Dati click aici pentru a putea accesa pozele si a citi licenta lor. Pozele sunt oferite folosind api-uri pixabay si pexels. Alte doua site-uri ce ofera imagini de fundal gratis, poze gratuite din o gama larga de tematici sunt Unsplash si Stocksnap pe care le gasiti descrise mai jos.


1. Pixabay (https://pixabay.com/)


Website-ul pixabay ofera imagini de fundal, imagini vectoriale, ilustratii, imagini din diferite categorii ce pot fi folosite in mod comercial fara a fi nevoie sa spuneti cine este autorul pozei. Pozele sunt oferite cu licenta  Creative Commons CC0. Sunt totusi cateva exceptii in ceea ce priveste libertatea de a folosi pozele pe care le puteti citi in limba engleza aici.


2. Pexels (https://www.pexels.com/)


Si acest website ofera imagini gratis, poze de fundal, poze diverse ce nu necesita sa creditati autorul. Pozele pot fi modificate, copiate si distribuite. Singura restrictie este ca persoanele din poze ce pot fi identificate sa nu apara intr-un mod care poate fi considerat jignitor daca nu isi dau acordul. De asemenea trebuie sa va asigurati ca ceea ce prezentati(oameni, logo-uri, proprietati private) se potriveste aplicatiei dumneavoastra si nu incalca unele drepturi.


3. Unspalsh (https://unsplash.com/) 


Si acest website ofera in mod gratuit poze ce pot fi folosite comercial, imagini de fundal gratis, pozele pot fi modificate , copiate fara a credita autorul dar nu vi se ofera dreptul de a folosi fotografiile pentru a crea un serviciu competitor, un serviciu similar cu website-ul Unsplash.


Dar licenta oferita de Unsplash nu include dreptul de a folosi:

  • Marcile inregistrate, logourile, numele de firme ce apar in poze
  • Imagini cu persoane daca pot fi recunoscute in poze
  • Lucrari de arta sau calitatea de autor(autorship in engleza) ce apare in poze

Daca descarcati poze cu aceste caracteristici este posibil sa fie nevoie sa obtineti permisiunea detinatorului de marca sau a lucrarii ce implica o calitate de autor sau permisiunea unei persoane in functie de cum folositi poza. Cei de la unsplash recomanda sa cititi sectiunea FAQ pentru mai multe informatii si daca tot nu sunteti sigur ati putea sa vorbiti cu un avocat care cunoaste aceste lucruri.


4. Stocksnap (https://stocksnap.io/) 


Pe siteul stocksnap puteti gasi poze de fundal, poze potrivite pentru website-uri din multe domenii de activitate, imagini pentru blog, etc. Pozele sunt oferite sub licenta Creative Commons CC0. Toate pozele sunt gratuite, pot fi folosite in mod comercial si nu este nevoie sa creditati autorul. Ceea ce nu puteti face este sa spuneti sau sa sugerati ca persoana/persoanele din imagine sau autorul pozei sustin produsele, serviciile sau firma dumneavoastra. De asemenea, nu puteti da in judecata sau pretinde o anumita raspundere de la autorul pozei pe baza unei teorii cum ca poza ar fi oferita cu o garantie. Toate aceste garantii si datorii sunt explicit respinse in cea mai mare masura posibila de orice legi aplicabile. Mai multe detalii in legatura cu licenta pozelor de pe Stocksnap gasiti aici. Textul este in limba engleza.


Acestea sunt website-urile pe care am dorit sa vi le prezint cu poze ce pot fi folosite gratuit fara a fi nevoie in cele mai multe cazuri de a obtine permisiunea autorului sau de a credita autorul. Va urez o zi buna!

 


data publicarii articolului: 22.06.2018
autor:

Cuvinte cheie:

  • poze de fundal gratis
  • poze gratuite
  • poze gratis
  • imagini de fundal


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website