Site de prezentare service auto sau servicii conexe

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Site de prezentare service auto sau servicii conexe

pagina web de service auto generatoare de profituriconstructie site de prezentare service auto

Luigi Auto - template service auto

Pentru service-urile auto cu lista de serivicii mai scurta, va punem la dispozitie o macheta mai mica dar totusi destul de incapatoare

Pentru vizualizare CLICK AICI

Pentru testare gratuita CLICK AICIAzur Service - site de prezentare service auto

Va oferim un site de prezentare de service auto deja configurat pe care il puteti avea in doar 2 minute. 

Pentru vizualizare CLICK AICI 

Pentru testare gratuita CLICK AICI

Activitatea de service auto este una foarte presata de timpi de executie, atat din punctul de vedere al conducerii service-ului auto cat si din punct de vedere al clientilor.

 Preturile manoperelor si a pieselor de schimb sunt de asemenea foarte important. 

Pentru a intelege mai in detaliu clientii care cauta service-uri auto in mediul online, trebuie sa ne imaginam o situatie reala: "cand am incercat sa plec la servici de dimineata a pornit foarte greu si ulterior motorul s-a oprit". 

Un astfel de eveniment in viata cotidiana a unui om cauzeaza reale neplaceri si aduce cu sine o necesitate de a rezolva problema aparuta in cel mai scurt timp posibil. Motiv pentru care incep cautarile online pentru a gasi un service auto caruia sa se adreseze si sa afle care este problema, cat de repede se poate rezolva si cat va costa. 

Motiv pentru care abordarea trebuie sa fie foarte succinta si cat mai explicita in ceea ce consta exact problema: unde, cand si cat costa ?

Identificarea problemei

Exista posibilitatea ca anumite situatii sa fie diagnosticate direct de catre soferul auto si situatii in care exista doar suspiciunea acestuia. Daca doriti sa veniti in ajutorul clientilor dvs. puteti construi un blog in care sa descrieti cum se manifesta anumite probleme tehnice, astfel incat blog-ul sa devina un punct de informare si in acelasi timp si prima optiune a acelui client, moment in care site-ul de prezentare aduce clienti. 

 Identificarea anumitor probleme mai frecvente care sunt destul de usor de identificat, astfel incat la momentul in care clientul va contacteaza, el sa cunoasca deja problema autoturismului si practic va ajuta la programarea si estimarea cat mai corecta a duratei unei reparatii. 

Un alt avantaj al identificarii problemei direct de catre sofer, este deducerea rapida a costului de reparatii, astfel incat clientul se poate grabi catre service-ul auto daca dispune pe loc de bugetul estimat de catre site-ul dvs. si nu va mai cauta alte service-uri auto. 

Durata de executie

Timpul necesar executiei diverselor manopere este o informatie foarte importanta pentru a asigura o imagine de ansamblu a corelatiei intre pret si durata manoperei. In acelasi timp, o estimare a duratei de executie este foarte importanta pentru a sti ce timp sa isi aloce pentru repartia masinii.

Un site de prezentare poate tine locul unui receptioner, a unui agent de relatii cu clientii care sa consulte clientii despre cat costa si cat dureaza, iar acest lucru, pe langa faptul ca va aduce clienti, va optimizeaza costurile cu resursele umane. 

Preturile

Un site de service auto trebuie sa contina atat preturile pe manopere cat si preturile pentru piesele de schimb. Motiv pentru care se utilizeaza crearea de oferte / pachete care contin atat toata manopera necesara cat si piesele de schimb.

 Cum ar fi schimbarea ambreiajului, pretul contine atat kit-ul de ambreiaj cat si manopera.

Anumite schimbari de piese necesita durata de executie mai mare in functie de modelul autoturismului, motiv pentru care unele oferte pe anumite site-uri de service auto sunt special gandite atat ca si pret cat ca si cost doar pentru anumite modele (Ex. Schimbare Kit Ambreiaj - Dacia Logan - 2 h etc.).

O lista cat mai completa cu servicii si pachete de servicii face ca sansele ca prindeti clienti din site sa fie destul de crescute, motiv pentru care cautati in permanenta sa adauga servicii sau sa creati sectiuni special pentru anumite tipuri de autoturisme. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website

Site-ul de prezentare de tractari auto este profitabilsite tractari auto non-stop

Pentru o societate ce ofera servicii de tractari auto, un site de prezentare reprezinta un instrument foarte puternic datorita situatiei in care clientii ajung sa aiba nevoie de asemenea servicii. 

 In urma unei tamponari sau a unui accident rutier anumite masini trebuie tractate pana la un service auto, moment in care soferul scoate smartphone-ul si incepe cautarile online de astfel de servicii. 

Structura site-ului de prezentare

Site-ul de prezentare trebuie sa fie destul de simplu si in primul rand sa contina pe prima pagina, cat mai sus posibil numarul de telefon de contact si daca se poate si oferta estimativa de cost al unei curse. 

Sectiunea de Servicii

In cazul in care societatea dvs. ofera si curse interurbane sau internationale pentru diferite tipuri de vehicule ( cum ar fi tractare pe platforma a dubelor, a van-urilor ) atunci creati o sectiune diferita in care prezentati pe larg serviciile si costurile. 

Daca societatea dvs. ofera si alte tipuri de servicii cum ar fi cele de repartii auto, service auto si le oferiti la pachet cu serviciul de tractare auto, atunci promovati acest lucru direct pe prima pagina.

De asemenea trebuie mentionat ca va sfatuim sa va axati pe serviciile destinate autoturismelor pentru ca acesti clienti sunt cei mai multi si cei mai putin cunoscatori de astfel de servicii, motiv pentru care ei sunt cei care cauta online servicii de tractari auto. 

Mentionati sarcina de incarcare pe care o puteti transporta cu platforma de tractare pentru ca, in cazul in care sarcina platformei dvs. este mai mare decat standard, atunci acest lucru reprezinta un avantaj in cazul clientilor profesionisti, care au vehicule comerciale si diferite incarcaturi. 

Alte servicii

 Unele companii de tractari auto asigura in regim non-stop si transportul marfurilor la o anumite destinatie. 

In cazul in care un vehicul cargo a suferit un accident, exista 2 probleme pe care clientul trebuie sa le rezolve: tractare si reparatia vehiculului cat si a marfurilor prezente in vehicul. Iar in cazul in care dispuneti de vehicule cargo va sfatuim sa introduceti si acest serviciu in portofoliu dvs. pentru ca poate dubla valoarea unei comenzi. 

Cu cat oferiti servicii cat mai complete unor clienti aflati in dificultate datorita evenimentului nefericit, fidelizati clientii profesionisti mai ales. 

Campaniile adwords

Promovarea adwords ( afisarea contra-cost a unui anunt in cadrul cautarilor realizate pe Google ) are un grad de succes ridicat in cazul acestor tipuri de activitati, tocmai din cauza momentului total neasteptat in care apare necesitate. 

Site-urile trebuie sa fie total adaptate pentru afisarea pe smartphone-uri pentru ca acesta este device-ul cel mai utilizat in cadrul cautarilor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website