Promovare site gratuit - cum puteti promova site-ul pe internet

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Promovare site gratuit - cum puteti promova site-ul pe internet

Promovare site gratuitCum puteti promova site-ul pe internet gratuit
Buna ziua,
 
Va vom prezenta cateva metode de promovare online a site-ului in mod gratuit: 
 
1. Blog pe site
Puteti adauga o sectiune de blog la site si sa scrieti articole interesante care vor aduce mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra. Este bine sa scrieti in titlul (care apare in bara de sus a browser-ului) fiecarei pagini cuvinte cheie la care doriti sa apareti in google deoarece titlul paginii este un element important in stabilirea ordinii de afisare a rezultatelor. Cu cat aveti mai multe pagini pe blog cu atat cresc sansele sa aveti mai multi vizitatori.
 
2. Grupurile de facebook
De asemenea, foarte util este sa folositi grupurile de pe facebook. Sunt grupuri pe facebook de anunturi care va permit sa adaugati un mesaj si un link catre site-ul dumneavoastra. Aceste grupuri au zeci de mii de membrii sau chiar sute de mii.
 
3. Pagina de facebook
Pe pagina dumneavoastra de facebook puteti prezenta serviciile dumneavoastra.  Ea poate fi gasita scriind, in campul de cautare din facebook, numele paginii, expresii care se gasesc pe pagina dumneavoastra sau unele cuvinte cheie care descriu pagina dumneavoastra. Postarile din pagina de facebook pot aparea si in motorul de cautare google. 
 
4. Adaugarea in google maps
Pentru a adauga site-ul in google maps accesati adresa https://www.google.com/maps/ .
In campul din stanga sus a ecranului puteti introduce adresa sediului firmei dumneavoastra iar apoi veti vedea in meniul care se deschide link-ul "Add a missing place". Daca apasati pe el se deschide un formular iar la titlu este recomandat sa scrieti cuvinte cheie la care vreti sa apareti in google deoarece pe prima pagina a sa sunt afisate trei rezultate relevante din google maps vizitatorilor din orasul in care se afla sediul firmei dumneavoastra.
Acestea au fost sfaturile mele pe ziua de zi. O zi buna si succes la promovare.

Echipa webcsoft

Cuvinte cheie:
  • promovare site gratuit
  • blog pe site
  • grupurile de facebook
  • pagina de facebook
  • adaugarea in google maps


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website