Promovare offline - cum poate fi promovat site-ul offline

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Promovare offline - cum poate fi promovat site-ul offline

Promovarea site-uluiModalitati de promovare offline a site-ului
Cateva modalitati pentru a promova site-ul offline sunt urmatoarele(le-am scris in ordinea rentabilitatii):
 
1. Stickere auto
Stickere care sa contina adresa site-ului si o scurta descriere a activitatii firmei pot fi puse pe masina dumneavoastra. Acestea pot fi puse pe partea dreapta a masinii pentru a fi vazute de trecatori cand stati la stop sau pe partea din spate. Nu este recomandat sa il puneti pe luneta deoarece poate sa va obtureze vizibilitatea.
 
 
Image by StockSnap from Pixabay
 
 
Conform estimarilor Asociatiei de publicitate in aer liber din America, un sticker de publicitate pus pe masina poate fi vazut de maxim 70 000 de persoane zilnic. Publicitatea pe masina ajunge in atentia mai multor oameni decat publicitatea pe panouri,  la radio, prin corespondenta , din statiile de transport in comun, din interiorul sau de pe mijloacele de transport in comun.  Majoritatea oamenilor spun ca publicitatea de pe masina este mai vizibila, mai usor de tinut minte si i-a facut sa actioneze mai repede decat formele traditionale de publicitate.
 
 
 
 
2. Cartile de vizita
Cartile de vizita pot fi impartite clientilor dumneavoastra sau altor persoane cu care intrati in contact astfel incat acestia sa poata gasi detalii referitoare la activitatea pe care o desfasurati daca vor avea nevoie pe viitor de serviciile pe care le oferiti. Informatiile trecute pe cartea de vizita se pot raspandi catre cunoscutii persoanelor care au primit aceste carti de vizita.
 
 
 
3. Fluturasi
La sediul firmei dumneavoastra puteti avea fluturasi care sa contina descrierea serviciilor si adresa site-ului. Acestia pot fi de ajutor daca un client ar dori sa va recomande cuiva.
 
 
 
 


Cuvinte cheie:
  • promovare offline


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website