Pagina web pentru firma de constructii

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Pagina web pentru firma de constructii

Site instalator sau electricianPromoveaza servicii de instalatii sanitare

Electricianul Energetic - site de prezentare electrian

Daca doriti un site de prezentare pentru electrician autorizat deja configurat va rugam sa accesati link-urile de mai jos: 

Pentru vizualizare CLICK AICI

Pentru testare gratuita CLICK AICIHandy Man - site de prezentare instalator

Va punem la dispozite un site de prezentare deja configurat pentru instalatii sanitare sau instalatii electrice. 

Pentru vizualizare CLICK AICI

Pentru testare gratuita CLICK AICI

Ideea general valabila pentru site-urile de prezentare servicii este enumerarea tipurilor de servicii, ideal ar fi sa fie clasate pe diferite categorii. 

Clasarea serviciilor

Toate serviciile se impart in 2 mari categorii, servicii de urgenta ( aparute in urma unei avarii ) sau servicii de prima instalare. 

 Serviciile de urgenta sunt cautate cel mai adesea de pe smartphone-uri si de aceea trebuie respectata regula "numar de telefon in partea de sus a primei paginii" 

Serviciile de urgenta cel mai adesea vin cu solicitarea de asistare cu materiale motiv pentru care ele ar trebui detaliate exact pe acest aspect. In functie de situatie trebuie schimbata o teava sau un robinet si trebuie mentionat daca puteti asigura din stoc propriu sau achizitia piesei in regim de urgenta. 

Datorita faptului ca varietatea de piese influenteaza foarte mult costul acestora, trebuie facute estimare de genu "pornind de la ..." astfel incat clientul sa isi poata calcula rapid bugetul necesar si sa va contacteze dupa ce si-a dat seama daca se incadreaza in buget sau nu.

Situatia in care se afla clientii dvs. este cea care ii forteaza sa actioneze foarte rapid si sa aleaga drept furnizor societatea care detine cel mai complet site de prezentare, site care sa aiba cele mai multe informatii referitoare la pret, timp de executie si eventuale garantii de executie ( unde este cazul ).

Site-ul trebuie sa prezinte atat preturile pentru manopera cat si preturi estimative pentru cele mai intalnite piese care trebuie schimbate, acest lucru va face ca pagina web de instalatii sanitare sau electrice sa fie cat mai apropiata de necesitatea de informatii a clientilor.

 Serviciile de prima instalare trebuie abordate mai pe larg, acestea fiind cel mai adesea comenzi de o valoare mai mare, motiv pentru care cautarea furnizorul nu se produce de pe smartphone, ci mai degraba de pe un calculator, moment in care clientii cauta si mai multe informatii, avand mult mai multe lucruri de clarificat. 

 Serviciile de prima instalare nu sunt un eveniment neasteptat in viata clientilor ci sunt o dorinta noua a acestora, de aceea ele de obicei sunt mai complexe si ar necesita o consultanta mai mare din partea furnizorului. 

In segmentul de servicii de montaj instalarii sanitare sau electrice exista foarte multe greseli pe care le fac clientii ( fara sa isi dea seama ) cu privire la piesele de care au nevoie, la calitatea acestora sau la numarul de piese necesare pentru ca lucrarea sa fie de calitate. 

 De aceea sugeram sa exemplificati pe site lista preturilor pentru manopera si pe cat posibil sa creati pachete speciale pentru cele mai intalnite comenzi din partea clientilor. 

 Montaj cada cu hidromasaj - presupune pe langa cada in sine, piese de scurgere, linie electrica adaptata necesarului de consum al cazii ( si siguranta separata cu diferential ).

Puteti crea un pachet Montaj Cada Hidromasaj, o pagina web destinata pachetelor in care sa exemplificati toate aspectele necesare si daca dispuneti in cadrul firmei de asigurarea tuturor segmentelor de manopera si anume daca dispuneti si de instalatori si de electricieni. Acest lucru o sa aduca o calitate mai mare a site-ului si va deveni de asemenea un mod de fidelizare.

 Montaj Hota - nu presupune doar suspendarea hotei si legarea la linia electrica, de asemenea presupune calibrarea linei electrice, asigurarea unei linii electrice din insasi panoul de electricitate, situatie pe care clientii casnici nu o cunosc, motiv pentru care nu fac estimare corecta a manoperei. 

De aceea serviciile de prima instalare trebuie abordate pe segmente si explicate cat mai pe larg. Fiti siguri ca consumatorii dvs. vor aprecia acest lucru, iar un site ordonat si cu informatii complete ii va convinge sa va contacteze. 

Aria de acoperire

Nu uitati sa stipulati pe site aria de acoperire, in sensul ca in anumite orase sau anumite zone geografice fac foarte complicat asigurarea serviciilor pe intreaga zona, motiv pentru care este foarte folositor sa precizati unde activatiTot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website

creare site web firma de constructiisite firma de constructii

Cum ar trebui structurat un site pentru o firma de constructii

 Scopul principal este prezentarea faptului ca sunteti o firma de constructii de incredere care dispune de tot ce ii trebuie sa duca la bun sfarsit proiectul dvs. in timp util.

Site-ul trebuie sa contina prezentarea resurselor proprii, echipamente, utilaje, echipele de lucratori etc. astfel incat clientul sa isi faca o idee despre dimensiunea companiei. 

Preturi

Estimarile de costuri de executie sunt mult mai greu de simulat intr-o astfel de activitate, dar anumite societati au clasat in functie de tipul constructiei, au calculat manopera per metru patrat. Acest lucru este un avantaj in selectia furnizorului pentru fiecare client pentru ca intelege pe unde s-ar incadra aproximativ ca si estimare. 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website