Este important numarul de pagini al websiteului?

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Este important numarul de pagini al websiteului?

Conteaza cate pagini are website-ul meu?Este important numarul de pagini al websiteului in ceea ce priveste pozitionarea in google?

Raspunsul pe scurt este ca da, numarul de pagini al unui website este foarte important. Cu cat aveti pe website mai multe pagini, cu atat cresc sansele ca site-ul dumneavoastra sa fie gasit mai repede deoarece acopera o paleta mai larga de subiecte. Este important ca aceste pagini sa contina  si text pe langa poze, deoarece textul contine cuvinte cheie pe care utilizatorii de internet le cauta in motoarele de cautare. Unele website-uri mari au o aplicatie prin care afiseaza cati vizitatori au pe saptamana sau pe luna si din ce am vazut pana acum, websiteurile care contin multe pagini cu text au si multi vizitatori.Aveti insa grija sa creati continut original si aveti grija sa nu vanati anumite cuvinte cheie folosind foarte des acele cuvinte deoarece acest lucru se numeste "keyword stuffing" si websiteul poate fi penalizat de catre google. Desi o optimizare a textului cu anumite cuvinte cheie nu este penalizata, daca exagerati cu aceasta optimizare atunci aveti toate sansele sa fiti penalizat.

Ceea ce mai este important de mentionat este ca google, atunci cand afiseaza un rezultat, cauta in paginile web nu numai ce a introdus utilizatorul in campul de cautare, ci si cuvinte din acelasi domeniu de interes, cuvinte inrudite. Puteti vedea acest lucru atunci cand faceti pe google o cautare. Veti vedea in textul rezultatelor, cu bold, atat cuvintele cautate cat si unele cuvinte din acelasi domeniu. In ceea ce priveste continutul original, trebuie, de asemenea, sa aveti un titlu diferit pentru fiecare pagina, ma refer la titlul din sectiunea "head" a codului html.

Daca va faceti reclama platita atunci nu conteaza asa de mult cate pagini are site-ul dumneavoastra. Daca insa nu apelati la astfel de servicii, atunci un numar mare de pagini va ofera o sansa de a fi gasit de mai multe persoane in motoarele de cautare. Va recomand sa faceti un blog, o sectiune destinata articolelor pe site-ul dumneavoastra. 


Data publicarii articolului 20.11.2018
autorul articolului:

Cuvinte cheie:

  • numarul de pagini al site-ului
  • pozitionare buna in motoarele de cautare
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website