Email personalizat

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Email personalizat

Email personalizatAdrese de email personalizate

Va oferim posibilitatea crearii de adrese de email personalizate cu un abonament anual de 4 euro/luna(TVA inclus), pret ce include si plata pentru domeniu. Spatiul alocat este de 1GB; in cazul in care doriti mai mult spatiu de stocare va putem face o alta oferta. Dupa ce va alegeti un nume de domeniu disponibil, din panoul de administrare puteti crea cate adrese de email doriti (in limita spatiului disponibil) sau le cream noi pentru dumneavoastra. Daca doriti o adresa de email personalizata ne puteti contacta folosind formularul de contact.

De asemeanea, persoanele care devin abonate alegand unul din pachetele noastre pentru website de prezentare sau magazin online vor avea posibilitatea crearii de adrese de email personalizate. Pachetul minim este de 500 de MB, si avand in vedere ca site-ul in sine ocupa maxim 100 de MB, restul de spatiu ramane pentru adrese de email. Un email fara atasamente ocupa aproximativ 100 de kb , si cum 1 MB = 1000kb, rezulta ca in spatiul ramas au loc 4000 de emailuri. Puteti deci crea , spre exemplu, doua adrese de email personalizate care au loc pentru 2000 de emailuri fara atasamente. Daca doriti mai mult spatiu , puteti alege alt pachet din cele afisate pe pagina aceasta .


Cont demo email gratuit

Daca doriti sa testati modul de creare a unei adrese de email, de stergere a sa, de modificare a parolei si de trimitere de email va putem crea un cont demo gratuit pe un subdomeniu. Pentru confirmarea identitatii, vom avea nevoie de o poza a certificatului de inregistrare al firmei.

adrese de email personalizateTot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website

Panoul de administrareCrearea adreselor de mail
Asa cum spuneam si mai sus, in cadrul serviciului de inchiriere de website pe care il oferim este inclusa si optiunea crearii mai multor adrese de email personalizate. Prin intermediul panoului de administrare dati click pe butonul email si apoi pe butonul creeaza email si ajungeti la un formular unde completati numele adresei de email, parola si spatiul alocat acestei adrese.

Cuvinte cheie:
  • email personalizat
  • adresa de email personalizata


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website