Creare site ieftin - cat costa un website?

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Creare site ieftin - cat costa un website?

Creare site ieftin - cat costa un website?Cat costa un website pe piata din Romania?

Modele de website

Puteti vedea aici mai multe modele de website pe care firma noastra le ofera spre inchiriere

Va oferim posibilitatea de creare a unui site ieftin, preturile incep de la 6.4 euro pe luna cu domeniul .ro inclus. Daca va intrebati cat costa un website pe piata din Romania, atunci va raspundem ca pretul unui website variaza undeva intre 100 si 700 de euro in functie de complexitatea websiteului, de numarul sau de pagini si daca dispune sau nu de un panou de administrare. Pretul la un magazin online porneste de la 400 de euro, acesta avand integrata posibilitatea platii cu cardul pentru produsele de pe site.

Insa exista si posibilitatea crearii unui website gratuit insa acesta de obicei contine anunturi publicitare sau este gazduit pe un subdomeniu.

Site-urile pe care le oferim dispun de panou de administrare unde puteti modifica textele si pozele si sa va creati si una sau mai multe adrese de email. 

Asadar daca sunteti in cautarea unei posibilitati de creare a unui site ieftin atunci puteti apela la noi. Nu exista o taxa suplimentara pentru gazduire, aceasta fiind inclusa in tarif. Unele site-uri sunt responsive, adica se afiseaza bine indiferent de rezolutia ecranului sau de dispozitivul de pe care sunt accesate.  In loc sa investiti o suma mare dintr-o data intr-un site web, venim cu aceasta optiune de abonament. Astfel, cu o suma mai mica, puteti vedea cum influenteaza un website afacerea dumneavoastra.  


Promovarea site-ului


Daca doriti sa va promovati gratuit serviciile pe care le oferiti pe site, o optiune este sa folositi grupurile de anunturi de pe facebook (unele au si peste 200 000 de membrii) pentru a posta oferte sau prezentarea serviciilor. O alta modalitate de promovare este sa creati multe pagini pe site si sa aveti mult text pe ele, astfel incat motoarele de cautare sa aibe ce sa indexeze. Este bine sa cautati cateva cuvinte cheie pe care sa va axati cand scrieti textele, densitata cuvintelor fiind un factor important pe care google de exemplu il ia in considerare cand stabileste ordinea de afisare a  rezultatelor. Insa nu este indicat sa repetati prea mult in continutul paginii acele cuvinte pentru ca este posibil ca site-ul sa fie penalizat de google.

Crearea site-ului este ieftina si modalitatile de promovare prezentate mai sus nu va costa nimic, insa daca doriti si o solutie rapida de a avea multi vizitatori pe site atunci poate fi nevoie sa apelati si la o modalitate platita de promovare. Google adwords este o solutie si contra sumei de 20 de euro pe ora va putem oferi consultanta in ceea ce priveste acest serviciu.data publicarii articolului: 22.06.2018
autor: Albu StefanTot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website