Creare pagina de facebook

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Creare pagina de facebook

Pagina onlineCreare pagina de facebook

Transforma pagina de facebook intr-un website

Daca doriti sa vedeti cum ar arata pagina dumneavoastra de facebook daca ar fi transformata intr-un website puteti testa aplicatia noastra aici .

Pentru a va crea o pagina de facebook este necesar sa urmati cativa pasi simpli. Navigati in browser la adresa : www.facebook.com . Scrieti informatiile personale in formularul de creare de cont si dati click pe "create account". In formular puteti trece fie adresa de email fie numarul de telefon. Daca ati trecut adresa de email trebuie sa va logati la contul de email pentru a confirma adresa de email. Daca ati trecut numarul de telefon veti primi un sms cu un cod care trebuie sa il introduceti intr-un input pentru a va confirma identitatea. Acel numar de telefon il veti folosi si pentru a va loga. Apoi reveniti la pagina www.facebook.com.

Dupa ce va confirmati identitatea dati click pe sageata din dreapta sus a ecranului si apasati pe "create page". Alegeti una din urmatoarele variante: local business or place (afacere locala sau locatie), company, organization or institution(companie, organizatie sau institutie), brand or product (brand sau produs), artist, band or public figure(artist, formatie sau persoane publica), entertainment(distractie), cause or community(sustinerea unei cauze sau comunitate). Apoi dati click pe "choose a category" si treceti in input numele paginii pe care doriti sa o creati. Apoi dati click pe "Get started". Dupa aceea dati click pe "Upload a profile picture" si alegeti o fotografie de profil. Apoi dati click pe "Upload a cover photo" si alegeti o poza ce va aparea in partea de sus a paginii dumneavoastra.

Acum pagina dumenavoastra de facebook este creata si puteti trece la editarea ei. data publicarii:
autor:


  • creare pagina de facebook,
  • pagina de facebook


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website

Facebook converterTransforma pagina de facebook in website

Va voi prezenta pe scurt o noua aplicatie pe care echipa noastra a dezvoltat-o. Este vorba despre facebook converter, aplicatie ce face posibila transformarea paginii de facebook intr-un website. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o macheta de website si sa scrieti intr-un camp de text numele paginii dumneavoastra de facebook si apoi puteti vizualiza cum pagina dumneavoastra de facebook este transpusa in macheta aleasa. Textele, pozele, evenimentele create pe facebook sunt preluate automat si incluse in macheta de website.  De asemenea , preluam si text si poza pentru logo-ul website-ului. Daca doriti sa testati cum functioneaza aceasta aplicatie dati click aici .Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website