Creare cont email nou - adrese de email personalizate in numar nelimitat

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online
     
  1. Webcsoft
  2. » Blog
  3. » Creare cont email nou - adrese de email personalizate in numar nelimitat

Creare cont email nouCreare de adrese de email nelimitate (spatiul de stocare poate fi marit si va vom face o alta oferta)

Email personalizat Email personalizat 1 GB spatiu de stocare
conturi de email in limita spatiului disponibil
domeniul web este inclus
limita domenii : 1 domeniu
tariful include TVA
4 / luna Comanda

Vreau o adresa email - creare cont email nou

Acest serviciu este disponibil doar pentru firme


Daca doriti o noua adresa de email, o adresa de email personalizata, va punem la dispozitie un abonament anual de 4 euro/luna (TVA si nume de domeniu incluse), cu spatiul alocat de 1GB, cu posibilitatea crearii de cate adrese de email doriti in limita spatiului disponibil(dumneavoastra stabiliti cat spatiu alocati fiecarei adrese de mail). Daca vreti mai mult spatiu de stocare va vom face o alta oferta. Veti avea acces la un panou de administrare de unde puteti crea sau sterge adrese de mail si sa le alocati spatiu. Daca doriti, putem crea noi adresele de mail. Pentru a va face abonament ne puteti contacta folosind formularul de contact.

Cont demo gratuit pentru email
In cazul in care doriti sa vedeti cum arata panoul de administrare pentru email, sa testati modul de creare a unui cont nou de email sau a mai multe si de stergere a lui/lor, modalitatea de trimitere de email, putem sa va cream un cont demo pe un subdomeniu pentru a testa aceste functionalitati. La crearea contului demo vom avea nevoie de o poza cu certificatul de inregistrare al firmei pentru a va confirma identitatea.


Alte servicii: Email + Website sau magazin online

De asemenea, pe langa serviciul simplu de creare cont email, puteti opta pentru un abonament ce cuprinde atat un website cat si adrese de email limitate ca numar doar de spatiul de stocare. Tipurile de abonament pentru acest serviciu le gasiti aici. Binenteles daca doriti mai mult spatiu decat cel pe care il oferim in pachetele afisate pe pagina mentionata mai sus va vom face o oferta pentru spatiul pe disc pe care il solicitati. Ne puteti spune cate adrese de email doriti si va vom face o oferta de abonament cu spatiul necesar.

 

 Prin panoul de administrare al site-ului puteti crea un cont de email nou si aveti si posibilitatea de a sterge adrese de email create anterior de dumneavoastra. Tot prin intermediul acestui panou de administrare puteti seta spatiul alocat fiecarei adrese de email in parte. Oricand puteti vedea cat spatiu din cel alocat este ocupat pentru a sti daca este necesar sa mai stergeti mail-urile mai vechi sau sa ne comunicati ca doriti mai mult spatiu de stocare.


Cuvinte cheie:
  • creare cont email nou
  • adresa de email personalizata
  • vreau o adresa email
  • creare email nou

 
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website