summer
HOUSE
guesthouse
motel - hostel
Vacanta de vis

Datorita amenajarilor in ritm intens ce s-au facut in statiunea Venus in acest an, aceasta a devenit un punct de atractie pentru multi turisti. Va asteptam la Hotel Summer House cu drag!

Piscina

In curtea interioara a hotelului se afla o piscina cu capacitate de 20 de persoane. Programul la piscina este intre orele 8:00 si 23:00.

Jet ski
 
Scuba Diving

Sub apa exista o lumea intreaga splendida din care s-au inspirat pana si Jules Verne, iar in apropiere de hotel exista locuri superbe pentru a face scuba !

Plimbari pe mare

Va puteti relaxa cu o plimbare cu barca, sunt zone in care vin multi delfini

Bun venit !

Hotelul Summer House este un hotel de 3 stele din statiunea Venus, este situat in apropiere de mare si este unul din cele mai cautate hoteluri din statiune datorita conditiilor de exceptie si a pozitionarii sale intr-un peisaj de vis. Camerele sunt dotate cu televizor, frigider, computer conectat la internet, in curtea interioara a hotelului se afla o piscina inconjurata de palmieri si flori, amatorii de sport au acces la un teren de tenis si foarte aproape de hotel se afla zona de ambarcatiuni si inchiriere de jet ski.    

 

KIWI © 2015
designed by
webcsoft
Our location
  Str. Stefan cel Mare nr 245
  Luni - Duminica 08:00 - 21:00

 0753593512 / 0753593512