ALWAYS FIT Adresa

Str. Stefan cel Mare nr 245

Luni - Sambata 08:30 - 21:00

Duminica 13:30 - 19:00

Contact

 0753593512  /  0768 198 993

Detalii Abonamente sau plata per sedinta

Va oferim 3 tipuri de abonamente:

Abonamentul Basic cuprinde 8 sedinte pe luna si costa 120 de lei. Sedinta nu are un timp limita, stati cat doriti, practic 8 sedinte inseamna 8 zile de antrenament. Puteti veni si de doua ori in aceeasi zi. Acest abonament nu include participarea la sesiunile de exercitii cu instructor.

Abonamentul Extra cuprinde tot 8 sedinte pe luna si ofera aceleasi conditii ca cel basic la care se adauga si posibilitatea participarii la sesiunile conduse de instructor. Pretul este 160 de lei.

Abonamentul Super Duper este valabil o luna intreaga si costa 300 de lei. Puteti veni daca doriti in fiecare zi la sala si puteti participa si la sesiunile de exercitii conduse de instructor. La fel ca la abonamentul basic, nu aveti stabilit un timp limita pe zi, veniti de cata ori vreti in decursul unei zile.

Daca nu doriti abonament, pretul unei sedinte fara participarea la sesiunea de exercitii este 20 de lei iar daca doriti sa participati si la sesiunea de exercitii este de 25 de lei.

Inchiriem echipamente sportive

Daca doriti sa faceti exercitii de acasa si doriti sa inchiriati echipamente, va oferim si posibilitatea aceasta. 

Un set de gantere poate fi inchiriat pe o perioada de 30 zile cu pretul de 15 lei.

Puteti de asemenea sa achizitionati gantere. In functie de greutate, pretul acestora variaza.

De exemplu, un set de gantere de 5 kg fiecare costa 80 de lei.

Sa vina biciclistii

Haideti sa va antrenati! Pentru a va intari musculatura picioarelor, pentru o stare de buna dispozitie si pentru a da jos kilogramele in plus recomandam folosirea bicicletei stationare. Daca nu ati exersat muschii picioarelor de mult timp, va recomandam sa incepeti gradat, timpul primelor sedinte de pregatire sa fie scurt si ritmul pedalarii sa fie lent. De la sedinta la sedinta veti putea creste durata antrenamentului si accelera ritmul fara a face o febra musculara care sa va puna probleme serioase.

Aromatic tea...


Photo credits: Designed by Freepik Designed by schantalao / Freepik Designed by mrsiraphol / Freepik