Open main menu
Constructii metalice

Putem inalta o gama larga de constructii, unele cu nivel mic de dificultate, altele mai complexe

Angajati bine pregatiti

Muncitorii pe care i-am angajat au mare experienta in domeniul constructiilor si reusesc sa isi faca treaba intr-un timp destul de rapid

Utilaje

dispunem de toata gama de utilaje necesare

Mancaruri alese


Relaxare la soare


Utilaje noi si personal bine calificat

Dispunem de toate utilajele necesare si avem personal calificat pentru a construi atat cladiri rezidentiale de mici proportii cat si cladiri inalte de birouri sau blocuri.

Structura metalica

Cladirile sunt construite pe structura metalica pentru a asigura rezistenta necesara in cazul unui cutremur.

Constructie in timp rapid

Constructia dureaza mai putin decat va asteptati. Una din calitatile firmei noastre este timpul rapid de constructie, datorita experientei in domeniu, a numarului mare de angajati si a utliajelor noi.

Bine ati venit!

Firma noastra se numeste Construct Astra Srl si activam in domeniul constructiilor de cladiri din anul 1990. Suntem bucurosi sa va spunem ca dupa studiile de piata pe care le-am facut, suntem firma cu cele mai mici preturi de constructie din orasul Constanta. Construim cladiri rezistente si frumoase intr-un timp destul de scurt datorita numarului mare de muncitori ce au multa experienta in acest domeniu.

Construim atat case cu un singur nivel cat si case cu mai multe niveluri sau chiar blocuri si cladiri inalte de birouri.