Ma ocup cu urmatoarele:

Desfund chiuvete, canalizari, wc-uri

Se poate intampla si asa ceva. Sunt pregatit pentru a rezolva aceasta problema. Daca ma sunati cel mai probabil voi veni in aceeasi zi deoarece programul meu in prezent nu este incarcat.

Instalatii sanitare

Daca trebuie montata o chiuveta sau cada sau sunt necesare reparatii sanitare, nu ezitati sa ma contactati. Rezolv problema in timp scurt si la un pret rezonabil. 

Instalatii termice

Pot sa instalez calorifere, sa repar sobe sau sa montez sisteme de incalzire prin podea. Colaborez cu o echipa de instalatori termici asa ca suntem pregatiti pentru a va ajuta.

Montaj masini de spalat, boilere, hidrofoare

Daca aveti de montat masina de spalat chemati-ma pe mine. Sau daca e vorba de montajul unui hidrofor nu ezitati sa ma contactati. 
Nu ma uitati si daca e vorba de montajul unui boiler. Sunt aici, astept sa ma sunaaati.

Ipsum sed dolor

Instalarea cabinelor de dus

Instalarea unei cabine de dus dureaza putin, va pot indruma in alegerea pentru o cabina pe placul dumneavoastra atat din punct de vedere al aspectului, pretului si functionalitatii acesteia. Pretul unei cabine de dus variaza intre 900 si 4500 de lei si este proportional cu dimensiunea acesteia si a calitatii materialelor.

Montarea aragazelor si a hotelor

 Va pot oferi sfaturi in privinta alegerii unui aragaz sau daca doriti si a unei hote. Datorita experientei in lucrul cu multe astfel de masini de uz casnic si aparate va pot spune care dintre acestea sunt de calitate mai buna si va pot prezenta si informatii referitoare la raportul calitate/pret al acestor obiecte.

Panouri solare

Panourile solare se impart in 2 categorii: panouri solare fotovoltaice si panouri termice. Panourile fotovoltaice sunt monocristaline, policristaline sau amorfe iar panourile termice sunt plane sau cu tuburi vidate. Panourile fotovoltaice transforma energia solara in energie electrica iar panourile termice transforma radiatia solara in energie termica.

Sursa web la data 27.12.2017

https://tettu.ro/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-panourile-solare-inainte-sa-le-instalezi/
Copywrites ©
webCsoft
rentals