0753593512 / 0753593512 
Aparatura de inalta calitate

Datorita faptului ca am obtinut fonduri europene am reusit sa dotam laboratorul nostru cu aparatura moderna foarte performanta.

Izolarea/ identificare anaerobi

Izolare / identificare anaerobi din prelevate biologice prin cultura.

Microscoape digitale

Microscoape digitale au incorporate deja camere de tip CCD sau CMOS care permit afisarea directa pe monitorul unui PC imaginea de interes.


Despre bacterii

 Corpul oricarei persoane are milioane de bacterii atat in interior cat si in exterior. De obicei, exista un echilibru al acestora. O infectie bacteriana poate aparea in situatia in care se instaleaza un dezechilibru al acestora. Desi exista mii de tipuri de bacterii, doar cateva tipuri, provoaca boli la om.  sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Infectii-cu-streptococi--stafilococi-si-alte-bacterii/infectii-bacteriene_7881 


Analize periodice

Va recomandam sa faceti periodic analizele de baza ale sangelui cum ar fi hemoleucograma. Daca faceti aceasta analiza o data la 6 luni puteti afla inca de la inceput daca se manifesta unele probleme de sanatate .


Testarea gratuita a glicemiei

In aceasta saptamana si saptamana viitoare testarea glicemiei este gratuita pentru oricine.

Bun venit

Laboratorul Sano Life va vine in ajutor prin multe reduceri pe care le oferim la analizele ce se fac mai des, adica acele analize pentru depistarea acelor boli mai des intalnite. Prin parteneriatul nostru cu Organizatia Non-Guvernamentala "Sanatate pentru toti" putem oferi aceste reduceri in mod nelimitat si le multumim pe aceasta cale pentru tot efortul pe care il depun pentru a ajuta oamenii sa fie mai sanatosi.