Realizare magazin online - maxim 1500 de produse - 15E/luna Magazin online - pana la 1500 de produse

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact

Realizare magazin online

Thumbnail macheta conect Thumbnail macheta video Thumbnail macheta Stoma Fairy Thumbnail macheta HandyMan Thumbnail macheta SportClub
Cel mai ieftin si rapid mod de a ajunge online; puteti solicita crearea unui cont demo gratuit prin formularul de mai jos
realizare site: zero lei plata lunara 15 E domeniu web la alegere incluscertificare ssl inclusa promovare standard - 15E/luna promovare avansata - 50 E/luna la alegere oricare dintre ele
Portofoliu
Va rugam sa ne scrieti ce tip de magazin online va intereseaza
Nume Email Telefon
(optional)
Mesaj
Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Creare site ieftin: magazin online

Buna ziua. Va punem la dispozitie o oferta de magazin online ce permite afisarea a maxim 1500 de produse, avand spatiu de stocare pe disc de 2 GB.

Sistemul de plata pentru produse este ramburs. Daca doriti, putem implementa si sistem de plata cu cardul. Tariful pentru abonamentul de magazin online este de 15 E pe luna si include in afara de site, un panou de administrare de unde se pot introduce produse, emite facturi, edita pagini. De asemenea, tariful include domeniul web si certificatul ssl.
Portofoliu
Click pentru a vedea site-ul

Be Unique, by Maistru Ceasornicar SRL Vedeti site-ul

Firma Maistru Ceasornicar SRL s-a infiintat in anul 2013 si are ca obiect de activitate reparatiile de ceasuri de toate tipurile, comercializarea de ceasuri si accesorii ale acestora.
Pe magazinul online dezvoltat impreuna cu clientul nostru pot fi gasite urmatoarele produse: ceasuri barbati, ceasuri dama, portofele barbati, portofele dama, bratari, pandantive, genti, baterii, curele / bratari ceasuri, casete ceasuri si bijuterii.

Recenzia clientului:
"Sunt multumit de modul in care am colaborat cu echipa webcsoft pentru constructia unui magazin online care sa dispuna de functionalitatile pe care mi le-am dorit. Imi place mult felul in care sunt afisate detalii vizuale ale produselor. Modificarile pe care le-am cerut fata de modelul initial au fost realizate intr-un timp scurt si am fost multumit de rezultat. Panoul de administrare cu care este prevazut site-ul imi permite sa fac modificari oricand doresc. Faptul ca metoda de plata este pe baza pe abonament este un avantaj."

dl. Gogeoman
Click pentru a vedea site-ul

Yaco Grup Construct SRL Vedeti site-ul

Firma Yaco Grup Construct SRL este distribuitor de materiale de constructie marca BAUMIT & CAPAROL ce pune la dispozitie persoanelor din Constanta urmatoarele tipuri de produse: tencuieli de fatada, vopsele decorative, materiale si tehnici decorative de interior si exterior, amorse, adezivi, gleturi, chituri, emulsii, etc.


exploreaza / Magazin online -