Site-uri cu imagini gratuite, imagini de fundal gratis

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online

Poze gratisImagini de fundal gratis
Va voi prezenta cateva website-uri care ofera poze gratis, imagini de fundal gratis ce pot fi folosite in mod comercial fara a fi nevoie sa creditati autorul:


1. Pixabay (https://pixabay.com/)

Website-ul pixabay ofera imagini din diferite categorii, imagini de fundal, imagini vectoriale, ilustratii, imagini din diferite categorii ce pot fi folosite in mod comercial fara a fi nevoie sa spuneti cine este autorul pozei. Pozele sunt oferite cu licenta  Creative Commons CC0. Sunt totusi cateva exceptii in ceea ce priveste libertatea de a folosi pozele pe care le puteti citi in limba engleza aici.


2. Pexels (https://www.pexels.com/)

Si acest website ofera imagini gratis ce nu necesita sa creditati autorul. Pozele pot fi modificate, copiate si distribuite. Singura restrictie este ca persoanele din poze ce pot fi identificate sa nu apara intr-un mod care poate fi considerat jignitor daca nu isi dau acordul. De asemenea trebuie sa va asigurati ca ceea ce prezentati(oameni, logo-uri, proprietati private) se potriveste aplicatiei dumneavoastra si nu incalca unele drepturi.


3. Unspalsh (https://unsplash.com/) 

´╗┐Si acest website ofera in mod gratuit poze ce pot fi folosite comercial, imagini de fundal gratis, pozele pot fi modificate , copiate fara a credita autorul dar nu vi se ofera dreptul de a folosi fotografiile pentru a crea un serviciu competitor, un serviciu similar cu website-ul Unsplash.


Dar licenta oferita de Unsplash nu include dreptul de a folosi:

  • Marcile inregistrate, logourile, numele de firme ce apar in poze
  • Imagini cu persoane daca pot fi recunoscute in poze
  • Lucrari de arta sau calitatea de autor(autorship in engleza) ce apare in poze

Daca descarcati poze cu aceste caracteristici este posibil sa fie nevoie sa obtineti permisiunea detinatorului de marca sau a lucrarii ce implica o calitate de autor sau permisiunea unei persoane in functie de cum folositi poza. Cei de la unsplash recomanda sa cititi sectiunea FAQ pentru mai multe informatii si daca tot nu sunteti sigur ati putea sa vorbiti cu un avocat care cunoaste aceste lucruri.

Acestea sunt website-urile pe care am dorit sa vi le prezint cu poze ce pot fi folosite gratuit fara a fi nevoie in cele mai multe cazuri de a obtine permisiunea autorului sau de a credita autorul. Va urez o zi buna!

 


data publicarii articolului: 22.06.2018
autor:

Cuvinte cheie:

  • poze de fundal gratis
  • poze gratuite
  • poze gratis
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website