Email personalizat exploreaza modele de website avantaje tarife incearca acum contact Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online Email personalizat

Conturi de email

Daca alegeti unul din abonamentele de inchiriere de website oferite de noi veti avea posibilitatea crearii unei adrese de email personalizate sau mai multe dar in limita spatiului disponibil oferit de tipul de abonament pe care il vreti. Pachetul minim ( 500 mb ) intruneste nevoile unui website de dimensiuni obisnuite deoarece website-ul in general ocupa pana in 100 de mb sau chiar mai putin iar restul spatiului ramane pentru email. In cei 400 de mb ramasi incap aproximativ 4000 de emailuri si daca acordati timp stergerii emailurilor vechi puteati avea mai multe conturi de email fara probleme.

Puteti vedea aici toate tipurile de abonamente pe care le oferim.

 

Sursa web: https://www.lifewire.com/what-is-the-average-size-of-an-email-message-1171208

Data accesari sursei web: 22.02.2018


Data publicarii articolului 22.02.2018
autorul articolului:
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website Panoul de administrare

Creare email

Asa cum spuneam si mai sus, in cadrul serviciului de inchiriere de website pe care il oferim este inclusa si optiunea crearii mai multor adrese de email personalizate. Prin intermediul panoului de administrare dati click pe butonul email si apoi pe butonul creeaza email si ajungeti la un formular unde completati numele adresei de email, parola si spatiul alocat acestei adrese. 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website