Crearea unei pagini web

exploreaza modele de website avantaje preturi incearca acum contact
Blog pentru dezvoltarea afacerilor in online

Crearea unei pagini webWebsite la un pret foarte mic

Va voi oferi in continuare mai multe detalii despre crearea unei pagini web, lucru realizabil prin intermediul firmei noastre la un pret foarte mic. Oferim website-uri spre inchiriere cu preturi incepand de la 6.4 euro pe luna, pret ce include si domeniul web. Plata se face pe minim 6 luni. Site-urile dispun de un panou de administrare prin care puteti crea foarte multe pagini, puteti adauga poze si puteti crea adrese de email. Crearea paginii web este foarte simpla, si este un proces rapid. Pornim de la niste machete gata create si modificam pozele si textele pentru a se descrie cat mai bine serviciile dumneavoastra.


Site-uri responsive

O parte din machete sunt optimizate pentru telefonul mobil astfel incat site-ul sa fie afisat bine pentru utilizatorii ce il viziteaza prin intermediul acestor dispozitive. Aceste pagini web se numesc responsive, adica sunt afisate bine indiferent de rezolutia monitorului sau de dispozitivele de pe care sunt vizitate.


Tipuri de pachete de inchiriere

Oferim mai multe pachete de inchiriere in functie de spatiul de care aveti nevoie pentru site-ul dumneavoastra. Spre exemplu daca creati un site cu multe pagini, si cu multe poze , si daca de asemenea doriti sa pastrati pe o perioada indelungata mailurile pe care le primiti pe adresa pe care v-o creati prin panoul de administrare este posibil sa aveti nevoie de un pachet de inchiriere mai avansat. Daca dati click aici puteti vedea toate pachetele de inchiriere pe care le oferim, ce includ ele, si pretul corespunzator.


Volumul continutului website-ului conteaza

Este indicat sa aveti un numar mare de pagini deoarece cu cat aveti mai multe pagini indexate in motoarele de cautare cu atat cresc sansele sa aveti un numar mai mare de vizitatori. In ceea ce priveste promovarea paginii web, sunt variante gratuite si variante platite. Puteti promova serviciile dumneavoastra pe grupurile de facebook si puteti sa va axati pe a crea mult continut, pe care apoi sa il dati spre indexare in motoarele de cautare. In google search console, la sectiunea crawl, aveti posibilitatea sa indexati o pagina foarte rapid in motorul de cautare. In ceea ce priveste promovarea platita, aveti la dispozitie google adwords, unde puteti crea campanii pentru a va afisa in primele rezultate in google la anumite cuvinte cheie si de asemenea va puteti promova siteul pe facebook, cu reclame platite ce sunt afisate anumitor grupuri tinta de persoane. Asadar va putem ajuta cu crearea unei pagini web la un pret foarte mic, si daca doriti va putem ajuta si in privinta promovarii platite prin google adwords.Data publicarii:
Autor:

Cuvinte cheie: crearea unei pagini web, website ieftin, site responsive
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o macheta de website